Portfolio

Webudvikling

Dette er nogle af de sider jeg har arbejdet mest på, mens jeg arbejdede hos Konsulenthuset Eventa.

Grafiske opgaver

E-handel Danmark ApS

Jeg arbejdede som grafiker og webshopmedarbejder ved siden af mine studier i knap to år. Mine opgaver bestod i at tage produktbilleder, både på modeller og af accessories, samt behandle dem i photoshop, så de blev klar til brug på webshoppene streetman.dk og bodyman.dk. Jeg lavede også reklamebannere til brug i google adwords, som skulle laves i 8 størrelser., bannere til webshoppene, samt til nyhedsbreve og facebook.

Herunder er et par eksempler på bannere og en flyer:

Spirit Icons

Jeg arbejdede meget med produktbilleder, som jeg fik tilsendt fra Spirit Icons fotograf, og rettede dem til, så de kunne komme på webshoppen, samt lavede bannere til forside slider, google adwords og billeder til deres facebook side.

Herunder ses et lille udsnit:

Vangsgaard

www.butikvangsgaard.dk Har jeg taget rigtig mange produktbilleder, samt behandlet dem i photoshop, så de blev klar til at komme på webshoppen. Jeg lavede bannere til slideren på forsiden, de mindre bannere under slideren, brand banner til hvert brand på webshoppen, samt billeder til brug på deres facebook side.

Herunder er et lille udsnit af hvad jeg har lavet til dem:

boynq

www.boynq.dk behandlede jeg alle produktbilleder i photoshop, og gjorde dem klar til at komme på webshoppen, lavede bannere og andet grafisk til webshoppen, facebook samt google adwords bannere.

Herunder er et lille udsnit af det:

Design eksamen på webudvikling

Til vores design eksamen på webudvikling, skulle vi designe et digitalt bibliotek, som skulle bruges af lærerne på UCN. Der skulle laves design af forskellige visninger, som listevisning, gallerivisning, pop-up vinduer osv.

Herunder er nogle af de 'screenshots' der blev lavet:

FC Beton

Jeg har lavet en del illustrationer til www.fc-beton.dk, samt arbejdet med billeder til webshoppen og produkterne i photoshop.

Her er et par eksempler på nogle af de illustrationer jeg har lavet: